Avslutade projekt

2018

Genomlysning av samverkansöverenskommelser i region Skåne

Stiftelsen Tryggare Sverige har fått i uppdrag av Länsstyrelsen i Skåne att genomföra en genomlysning av samverkansöverenskommelser mellan kommun och polis. Kontakta peter.strandell@tryggaresverige.org för information om projektet.

Trygghetsanalyser på uppdrag av Olof Lindgren AB

Stiftelsen Tryggare Sverige har fått i uppdrag av Olof Lindgren AB att genomföra en trygghetsanalys av Stångholmsbacken (Vårberg). Kontakta cornelis.uittenbogaard@tryggaresverige.org för information om projektet.

Trygghetsmätning på uppdrag av Linköpings kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige har fått i uppdrag av Linköpings kommun att genomföra en trygghetsmätning. Kontakta jonas.lindberg@tryggaresverige.org för information om projektet.

Trygghetsanalyser på uppdrag av Österåkers kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige har fått i uppdrag av Österåkers kommun att genomföra en trygghetsanalys av Åkersberga centrum. Kontakta erika.pettersson@tryggaresverige.org för information om projektet.

 Trygghetsanalyser på uppdrag av Jernhusen

Stiftelsen Tryggare Sverige har fått i uppdrag av Jernhusen att genomföra trygghetsanalyser på centralstationen i Västerås och Uppsala. Kontakta jonas.lindberg@tryggaresverige.org för  information om projektet.

Trygghetsanalys av två skolor i Täby kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Täby kommun att genomföra trygghetsanalyser av två skolor i Täby. Kontakta marika.johansson@tryggaresverige.org för mer information om projektet.

 

 Trygghetsmätning i Linköpings kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Linköpings kommun att genomföra en trygghetsmätning i kommunen. Kontakta jonas.lindberg@tryggaresverige.org

 

Trygghetsanalys av en skola i Nässjö kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Nässjö kommun att genomföra trygghetsanalys av en skola i Nässjö. Kontakta marika.johansson@tryggaresverige.org för mer information om projektet.

 

Genomlysning och förslag till organisering i Sigtunas arbete med säkerhet och trygghet

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Sigtuna kommun att genomföra en genomlysning och komma med förslag på hur kommunen ska organisera arbetet med säkerhet och trygghet. Kontakta magnus.lindgren@tryggaresverige.org för information om projektet.

 

2017

 

Trygghetsanalys av tre skolor i Norrtälje kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Norrtälje kommun att genomföra trygghetsanalyser av tre skolor i Norrtälje. Kontakta marika.johansson@tryggaresverige.org för mer information om projektet.

 

Genomlysning och förslag till organisering i Upplands Väsbys arbete med säkerhet och trygghet

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Upplands Väsbys kommun att genomföra en genomlysning och komma med förslag på hur kommunen ska organisera arbetet med säkerhet och trygghet. Kontakta magnus.lindgren@tryggaresverige.org för information om projektet.

Kartläggning av kommuners arbete mot våldsbejakande extremism

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av justitiedepartmentet att genomföra en kartläggning av kommuners arbete mot våldsbejakande extremism. Kontakta magnus.lindgren@tryggaresverige.org för mer information om projektet.

 

Trygghetsanalys av sju skolor i Västra Hisingen

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av det kommunala försäkringsbolaget Göta Lejon att genomföra trygghetsanalyser av sju skolor i Västra Hisingen. Kontakta marika.johansson@tryggaresverige.org för mer information om projektet.

 

Trygghetsanalys av fem utsatta områden i Göteborg

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Förvaltnings AB Framtiden att genomföra trygghetsanalyser i fem utsatta områden i Göteborg. Kontakta jonas.lindberg@tryggaresverige.org för mer information om projektet.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Trygghetsanalys av fem busshållplatser i Örebro kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Örebro kommun att genomföra trygghetsanalyser av fem busshållpatser i kommunen. Kontakta jonas.lindberg@tryggaresverige.org för information om projektet

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Trygghetsanalys av tre busshållplatser i Norrtälje kommun

Stiftelsen Tryggare Sverige fick i uppdrag av Norrtälje kommun att genomföra trygghetsanalyser av tre busshållpatser i kommunen. Kontakta jonas.lindberg@tryggaresverige.org för information om projektet

 

 

2016

 Trygghetsanalyser på uppdrag av MTR

Stiftelsen Tryggare Sverige har genomfört fyra trygghetsanalyser på uppdrag av MTR. Kontakta jonas.lindberg@tryggaresverige.org för  information om projektet.

 

Tillbaka till våra tjänster