Nationella Brottsofferveckan

För Stiftelsen Tryggare Sverige är en av årets viktigaste veckor den Nationella Brottsofferveckan, vilket år 2021 är vecka 7. Bakgrunden till veckan är erfarenheter från USA där man varje år fokuserar på brottsdrabbades rättigheter under “National Crime Victim’s Rights Week”. Veckan instiftades 1981 av den dåvarande presidenten Ronald Reagan och är sedan dess en institution i amerikansk politik.

Därför fyller vi den Nationella Brottsofferveckan med seminarier som är gratis och öppna för allmänheten, med ämnen som är relevanta utifrån syftet med vår verksamhet. Denna vecka har vi nu anordnat i 9 år, varav samtliga varit bevakade av media (exempelvis av SVT Forum).

 Nationella Brottsofferveckan 2021 

När: 15 – 19 februari 2021
Var: Digitalt via Zoom.
Kostnad: Samtliga seminarier är kostnadsfria.
Anmälan: Sker vi formuläret nedan och krävs för att få anslutningslänkar

Klicka här för att komma till programsidan för Nationella Brottsofferveckan 2021. Årets upplaga arrangeras digitalt varför det är viktigt att du anmäler dig för att få anslutningslänkarna skickade till dig.

Anmäl dig här:


OBS! Du kommer att få en bekräftelse via e-post innehållandes anslutningslänkar till seminarierna. Har du inte fått mailet inom en timme, dubbelkolla först din skräppost, hittar du det inte där hör då av dig till jacob.amtvall@tryggaresverige.org