Kalender

Här hittar du de närmsta event, konferenser, workshops eller andra aktiviteter som Tryggare Sverige arrangerar eller deltar i.

Vi på Stiftelsen Tryggare Sverige arrangerar mötesplatser för kunskapshöjande konversationer och debatt inom det brottsförebyggande och trygghetsskapande området. Vi är med och deltar på flertalet event, men arrangerar även egna konferenser, workshops, nätverksträffar, studieresor m.fl. med stort fokus på hur vi kan motverka brott och otrygghet i samhället samt lyfta fram brottsofferperspektivet.

Här nedan hittar du kommande event, konferenser, resor m.fl.

28 SEPTEMBER

fb


Diplomutbildning hösten 2022 sätter igång!


Diplomutbildningen är en återkommande kunskapshöjande utbildning som hålls digitalt två gånger per år. En på våren respektive hösten. Första kurstillfället startar den 28/9

Läs mer och anmäl dig till diplomutbildningen här!

4-5 OKTOBER

fb


Studieresa till Köpenhamn 4-5/10


Stiftelsen Tryggare Sverige bjuder in till två intensiva dagar i Köpenhamn den 4 – 5 oktober 2022. Studieresan innehåller ett flertal föreläsningar och studiebesök med fokus på säkerhet och trygghet, exempelvis har Danmark viktiga erfarenheter när det gäller kampen mot gängkriminaliteten med exempelvis visitationszoner som ger polisen möjlighet att i utsatta områden visitera vem som helst i syfta att söka efter vapen, droger etc.

Läs mer om studieresan här!

Är ni intresserade av att delta på denna, eller arrangera en egen studieresa? Kontakta oss via info@tryggaresverige.org

Har du frågor eller behöver stöd?

Vi på Stiftelsen Tryggare Sverige är ledande inom kriminologi, psykologi, säkerhets- och trygghetsfrågor, stadsutveckling, stadsplanering m.m.

Kontakta oss gärna för mer information!

info@tryggaresverige.org

08-29 20 00

040-30 67 00

Carl-Gustaf Lindstedts gata 3, 112 69 Stockholm

Södergatan 28, 211 34 Malmö

Tryggare Sverige │ Tillsammans gör vi skillnad!