Kalender

Här hittar du de närmsta event, konferenser, workshops eller andra aktiviteter som Tryggare Sverige arrangerar eller deltar i.

Vi på Stiftelsen Tryggare Sverige arrangerar mötesplatser för kunskapshöjande konversationer och debatt inom det brottsförebyggande och trygghetsskapande området. Vi är med och deltar på flertalet event, men arrangerar även egna konferenser, workshops, nätverksträffar, studieresor m.fl. med stort fokus på hur vi kan motverka brott och otrygghet i samhället samt lyfta fram brottsofferperspektivet.

Här nedan hittar du kommande event, konferenser, resor m.fl.

24/12/2022

God Jul & Gott Nytt År önskar Stiftelsen!

Snön ligger vit på taken… knappt en enda medarbetare är helt vaken.

En härlig julstämning råder på våra kontor mitt i den bitande vinterkylan och det eviga decembermörkret. Vi på Stiftelsen Tryggare Sverige önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

25/01/2023

Anmälan för Diplomutbildning Våren 2023!

Stiftelsen Tryggare Sverige håller varje termin en digital diplomutbildning i situationell brottsprevention och trygghetsskapande åtgärder med fokus på arkitektonisk design (CPTED/CP-UPD).

Denna utbildning kräver inga tidigare grundkunskaper och riktar sig främst till dig som kommunpolitiker, stadsplanerare, säkerhetschef, brottsförebyggare, företrädare för bostadsbolag och fastighetsägare, arkitekt, polis, näringslivsrepresentant m.fl. aktörer som jobbar med brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete.

Utbildningen går av stapeln med första kurstillfället den 25/1!

Läs gärna mer om utbildningen här!

Har du frågor eller behöver stöd?

Vi på Stiftelsen Tryggare Sverige är ledande inom kriminologi, psykologi, säkerhets- och trygghetsfrågor, stadsutveckling, stadsplanering m.m.

Kontakta oss gärna för mer information!

info@tryggaresverige.org

08-29 20 00

040-30 67 00

Carl-Gustaf Lindstedts gata 3, 112 69 Stockholm

Södergatan 28, 211 34 Malmö

Tryggare Sverige │ Tillsammans gör vi skillnad!