Podcast: Myter om brott & (o)trygghet — så lyssnar du

Missa inte att lyssna på vår egen podcast Myter om brott och (o)trygghet. En podcast är ett radioprogram som du kan ladda ner från Internet och lyssna på när du vill. Du har två val:

1. Lyssna direkt här på webbplatsen.

Du kan gå till översikten över alla avsnitt, välja ett avsnitt, och trycka på play-knappen direkt på sidan för det avsnitt du vill lyssna på.

2. Lyssna via en app.

När du lyssnar via en app laddas avsnitten ner till din telefon eller läsplatta och du kan lyssna även när du inte har tillgång till Internet. Genom att prenumerera via appen laddas de senaste avsnitten automatiskt ner när de finns tillgängliga. Du behöver då inte besöka webbplatsen för att hitta dem.

icon-podcaster

  • För iOS (iPhone och iPad) kan du använda appen Podcaster (Podcasts) som följer med nyare telefoner. Om du inte redan har appen kan du ladda ner den gratis i App Store. När du har startat appen kan du söka efter ”Tryggare Sverige” och välja att prenumerera på Myter om brott & (o)trygghet. Även appen Stitcher (nedan) funkar.

icon-stitcher

  • För läsplattor och telefoner med Android kan du prova appen Stitcher som du hämtar gratis på Google Play. Sök efter Tryggare Sverige och tryck på plus-tecknet (+) för att lägga till Myter om brott & (o)trygghet bland dina favoriter. Ladda ner nya avsnitt genom att klicka på inställnings-hjulet uppe i högra hörnet.

Tack för att du lyssnar!


 

Du som redan har ett annat favorit-sätt att lyssna på kan förstås använda RSS-flödet direkt.

podcast-icon

Annat som kan vara bra att veta